2010. július 23.

Mosolygó margaretták




Tegnap valami göndörhajú tündért járt a szobánkban és margarettákkal díszítette fel az unatkozó szekerényünket az egyik sarokban.
Tündérlányka nagyon hamar dolgozott, még egészen tíz percben sem telt bele míg a kicsi virágtartóból (amelybe előző este margarettákat és illatos ezerjófűt helyeztünk) kiválasztott sem több sem keveseb mint 24 margarettát, egyenkét. Minden egyes virágszálat elvett a kicsi vázából, aztán a szekrényajtó és a polc között levő 3 miliméteres lyukba pontosan elhelyezte. Miután mindenikkel készen lett olyan örömmel kacagot, hogy csodálkozva mentem én is meglesni, mi történt. Hát a szekrényt egy 8o centiméter hosszú mosolygós margarettalánc díszíti!!!! Leírhatalanul gyönyörű volt. Megvártuk vele Tátát is, és a fárasztó, hosszú, egyhangú napját rögtön bearanyozták a mézsárga porzók.
Ma tovább folyt a művészet, 4o margaretta és rakosgatás, illesztés, díszítés. Milyen kár, hogy nem tudjuk ilyen szépen minden nap virágba öltözteni bútorainkat...és önmagunkat. Ingónak sikerült!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése